Privacy & Cookies

Ausnutria Nutrition Europe B.V., gevestigd aan Dokter van Deenweg 150, 8025 BM te Zwolle is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Uiteraard vinden wij het erg belangrijk dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. In deze privacyverklaring lichten we toe hoe wij dit doen. Heb je hier vragen over, stel ze dan gerust. Je kunt ons bereiken via contact@kabrita.nl

Van wie worden persoonsgegevens verwerkt?

Wij verwerken de persoonsgegevens van onze websitebezoekers en bestaande of potentiële klanten. We ontvangen de gegevens rechtstreeks van jou wanneer je onze website bezoekt, wanneer je bepaalde gegevens invult of wanneer je contact zoekt met onze klantenservice. Ook kunnen wij gegevens ontvangen van andere partijen, maar alleen wanneer jij die partijen toestemming hebt gegeven om bepaalde gegevens aan ons te verstrekken.

Welke persoonsgegevens worden verwerkt?

Gegevens die wij mogelijk verwerken zijn:

  • Basisinformatie zoals je voor- en achternaam, titel, geslacht;
  • Contactgegevens zoals je e-mailadres, postadres, telefoonnummer, het bedrijf waar
  • je werkt en je functie;
  • Je IBAN/bankrekeningnummer;
  • Je IP-adres en statistische gegevens over je gebruik van onze website;
  • Alle overige persoonsgegevens die wij van of over je verkrijgen en die wij gebruiken
  • voor de hieronder genoemde doeleinden.

We verwerken niet altijd alle bovenstaande gegevens. Dit is afhankelijk van het soort relatie, de betreffende dienst en (indien van toepassing) de toestemming je ons hebt gegeven.

Bijzondere gegevens die worden verwerkt

Onze website heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij zij toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via contact@kabrita.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Waarom worden deze gegevens verwerkt?

Wij verwerken jouw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

- Het verzenden van onze nieuwsbrief

Wanneer je je hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief dan sturen wij je onze nieuwsbrief naar het door jou opgegeven e-mailadres.- 

- Het verwerken van je bestelling

Indien je iets bestelt, hebben we bepaalde gegevens van je nodig om jouw bestelling te kunnen bezorgen en je op de hoogte te kunnen houden over je bestelling. Ook voor eventuele retours zijn deze gegevens nodig. Hiervoor verzamelen wij je naam, e-mailadres, bezorgadres(sen), betaalgegevens en je telefoonnummer. De gegevens zijn nodig om de overeenkomst die je met ons sluit uit te voeren. Op grond van de wet moeten wij de gegevens gerelateerd aan je bestelling 7 jaar bewaren.- 

- Het verrichten van marktonderzoek

Om onze klantgegevens te analyseren.

- Het analyseren van jouw gedrag op de website

Wij analyseren jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

- Het aanbieden van klantenservice                         

Op werkdagen zijn wij telefonisch te bereiken tussen 09.00 en 17.00 uur. Je kunt met ons bellen, e-mailen of een berichtje sturen via social media, zoals Facebook en Instagram. Via e-mail en social media zijn wij ook tussen 09.00 en 17.00 uur te bereiken. Privéberichten via Instagram of Facebook worden maximaal 6 maanden door ons bewaard en korter indien je zelf het bericht verwijderd.

- Gegevens in jouw account                                                                                         

In jouw persoonlijke account worden de volgende gegevens bewaard: je naam, (bezorg- en woon-/ vestigings-) adres(sen), telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum (als je die hebt opgegeven) en betaalgegevens. In jouw account bewaren we ook je bestelgeschiedenis inclusief gekozen afleveropties. Indien je 7 jaar niet meer bij ons hebt ingelogd, worden al jouw gegevens verwijderd. Daarnaast is het altijd mogelijk om een verzoek te doen om jouw gegevens te laten verwijderen uit ons klantenbestand.

Bewaartermijnen

Wij bewaren uw persoonsgegevens in overeenstemming met de AVG en specifieke dwingende wettelijke bewaartermijnen. De gegevens worden niet langer bewaard dan strikt noodzakelijk is om de doelen te bereiken waarvoor de gegevens verzameld zijn en om aan wettelijke verplichtingen te voldoen.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Wij nemen de bescherming van jouw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op.

Delen van persoonsgegevens met derden

Wij verkopen jouw gegevens niet aan derden. Afhankelijk van de aard van de interactie met jou stellen wij je persoonsgegevens wel beschikbaar aan partners die met ons samenwerken, te weten aan:

  • Fulfilmentpartners, om je bestelling naar je te verzenden;
  • Betaaldienstproviders, om met betrekking tot bestellingen jouw en onze betalingen

  te verwerken en administreren;

  • E-mailmarketingpartner, om je onze nieuwsbrieven te versturen;
  • Mediabedrijven, om onze advertenties op internet weer te geven en om onze

  website te beheren;

  • Social-mediaplatforms, om onze advertenties aan je te tonen;
  • Bedrijven die zich bezig houden met marktonderzoek, om onze klantgegevens te analyseren.

Doorgifte van persoonsgegevens buiten de Europese Unie

Wij verstrekken alleen persoonsgegevens aan landen buiten de Europese Unie wanneer de Europese Commissie heeft besloten dat het derde land een passend beschermingsniveau waarborgt.

Geautomatiseerde besluitvorming

Wij nemen niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Wij gebruiken cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.

Wanneer je hiervoor toestemming hebt gegeven plaatsen we daarnaast cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Google Tag Manager

Met Google Tag Manager kunnen wij met een paar klikken tags toevoegen en bijwerken op de website. Het Tag Manager-hulpprogramma zelf (dat de tags implementeert) is een domein zonder cookies en verzamelt geen persoonlijk identificeerbare informatie. De tool triggert andere tags, die mogelijk gegevens verzamelen. Voor de cookies die Google plaats en de data die zij hiermee verzamelen verwijzen wij naar het Privacybeleid van Google.

Google Analytics

Google Analytics is een dienst van Google om statistieken van een website te verzamelen en gedetailleerd weer te geven. Het doel van deze dienst is om de beheerder van de website een duidelijk beeld te geven van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves. De gegevens die we in Google Analytics verzamelen worden geaggregeerd op een privacyvriendelijk niveau. Het zogeheten ‘delen van gegevens’ met Google staat uit. Wij gebruiken de Analytics-cookies niet in combinatie met andere diensten van Google. Voor de cookies die Google plaats en de data die zij hiermee verzamelen verwijzen wij naar het Privacybeleid van Google verklaring van Google.

Google Remarketing

Wij maken gebruik van Adwords Remarketing om advertenties aan te bieden op websites van derden (waaronder Google) aan eerdere bezoekers van onze website. Deze advertenties zijn zichtbaar op één van de aangesloten websites van Google Display Netwerk. Op deze verzamelde data zijn zowel onze privacy statement als het privacy statement van Google van toepassing. Voor de cookies die Google plaats en de data die zij hiermee verzamelen verwijzen wij naar het Privacybeleid van Google.

Facebook advertising

Voor Facebook maken we gebruik van zogenaamde re-targeting cookies. Dit zijn cookies die worden gebruik om na het bezoeken van onze website op Facebook een uiting te tonen. De door de cookie gegenereerde informatie (met inbegrip van jouw IP-adres) wordt overgebracht naar Facebook en wordt door Facebook opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Vervolgens kunnen wij deze cookie gebruiken om jou te benaderen met advertenties op Facebook. Voor de cookies die Facebook plaats en de data die zij hiermee verzamelen verwijzen wij naar de verklaring van facebook.

Cookies verwijderen

De toestemming die je hebt gegeven voor het plaatsen en uitlezen van cookies, kun je te allen tijde intrekken. Dit doe je door je browser zo in te stellen dat deze geen cookies accepteert en/of door cookies die reeds in jouw browser zijn geplaatst te verwijderen. Je moet er wel rekening mee houden dat het verwijderen van cookies tot gevolg kan hebben dat bepaalde onderdelen van de Websites en/of Applicaties niet of niet goed meer werken. Wil je toch de cookies verwijderen? Hier lees je hoe je het kunt verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid.

Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen via ons contactformulier. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van jouw privacy. We reageren zo snel mogelijk en uiterlijk binnen vier weken op jouw verzoek. Wij willen je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wij kunnen deze privacyverklaring van tijd tot tijd wijzigen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Het is daarom aan te raden om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen om van wijzigingen op de hoogte te blijven.

Heb je vragen?

Indien je nog vragen hebt waarop Ausnutria Nutrition Europe B.V. met je persoonsgegevens omgaat, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.